Meer Terug naar website

Kies een taal:

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} Aantal: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten
FORZ® Fundering

FORZ® Fundering

Het duurzame alternatief voor traditioneel funderingsmateriaal

Duurzaamheid is steeds belangrijker bij de inkoop van materialen en diensten. CO2-reductie en gebruik van secundaire minerale reststoffen kunnen het verschil maken bij een aanbesteding. Met FORZ® Fundering gebruikt u secundaire minerale reststoffen waarmee ook u dat verschil kunt maken in uw aanbieding Dit gegarandeerd duurzame funderingsmateriaal voldoet aan alle civieltechnische voorwaarden en de milieuhygiënische eisen conform de BRL 9322. Deze beoordelingsrichtlijn (BRL) is opgesteld om u de garantie te geven dat het product zonder enige voorzieningen vrij toepasbaar is conform het Besluit Bodemkwaliteit.

Druksterkte op maat

FORZ® Fundering is verkrijgbaar met een druksterkte naar wens vanaf 1,5 Mpa. Deze druksterkte maakt het materiaal uitermate geschikt voor zwaarbelaste oppervlakten. Dankzij de samenstelling op maat sluit het materiaal naadloos aan op uw vraag.

Kostenbesparend

FORZ® Fundering kan in het totaal van het project kosten besparen. Wanneer uw constructeur de opbouw van de constructie doorrekent op basis van FORZ® Fundering, is wellicht een dunnere funderings- en/ of asfaltlaag mogelijk, wat direct een kostenbesparende werking heeft.

Duurzame samenstelling

Met FORZ® Fundering draagt u duurzaam bij aan CO2-reductie en besparing op schaarse primaire grondstoffen. FORZ® Fundering wordt gemaakt van speciaal geselecteerde en bewerkte minerale reststoffen en een bindmiddel, zoals cement of ons eigen bindmiddel Eco HRB.

In de toepassing met Eco HRB bestaat de fundering voor 100% uit secundaire materialen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over FORZ® Fundering? Download de leaflet. Of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.  

Voordelen FORZ® Fundering

  • Gegarandeerd duurzaam
  • Druksterkte op maat
  • Besparing primaire grondstof