Meer Terug naar website

Kies een taal:

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} Aantal: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten
FORZ® Eco HRB

FORZ® Eco HRB

Beter milieuprofiel en beheersbare sterkte-ontwikkeling

FORZ® Eco HRB is een duurzame vervanger van cement. Dit geactiveerde bindmiddel is voor 100% opgebouwd uit industriële minerale reststoffen. Dankzij de specifieke eigenschappen is het met name geschikt voor toepassing in de wegenbouw.

Op maat te produceren

De zorgvuldig bewerkte reststoffen interacteren met elkaar. Dat maakt het mogelijk te sturen op eigenschappen. En een bindmiddel op maat samen te stellen dat volledig voldoet aan de eisen van het werk.

Duurzaamheid

FORZ® Eco HRB bestaat uit industriële minerale reststoffen, waardoor het bindmiddel een duurzaam profiel heeft met een lage CO2-footprint en een goede MKI-score.

Verwerkbaarheid

FORZ® Eco HRB wordt op dezelfde wijze verwerkt als de gangbare cementen. Aanpassingen aan het standaard machinepark van de aannemer zijn hierdoor niet nodig.

Beheersbare sterkteontwikkeling

FORZ® Eco HRB bestaat uit verschillende componenten die gezamenlijk zorgen voor een goede beginsterkte. U kunt de fundering snel betreden en voorzien van een toplaag, zoals asfalt. De unieke samenstelling maakt de sterkteontwikkeling bovendien beheersbaar. De gereguleerde ontwikkeling leidt tot een sterkte op maat voor uw constructie. Zodra het gewenste niveau is bereikt, stopt de sterkteontwikkeling. Dat vermindert de kans op scheuren, waardoor onderhoudskosten kunnen dalen. Bij sterkteontwikkeling boven 100% neemt namelijk de kans op scheuren en daarmee stijgende onderhoudskosten toe.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Eco HRB? Download de leaflet. Of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Voordelen FORZ® Eco HRB

  • 100% uit minerale reststoffen
  • Lage CO2-uitstoot
  • Minder kans op scheuren
  • Besparing op onderhoud
  • Gecertificeerd (BRL 1806)