Meer Terug naar website

Kies een taal:

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} Aantal: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten
FORZ®

FORZ®

Secundaire grondstoffen van hoge kwaliteit

Van Gansewinkel Minerals produceert onder de naam FORZ® toekomstbestendige en gegarandeerd duurzame grondstoffen voor diverse beton- en funderingstoepassingen bij infrastructurele projecten. Het bevat geen enkele primaire grondstof én voldoet aan alle kwaliteitsnormen en wettelijke eisen. FORZ® Granulaat maken we uit AEC bodemas. Deze minerale reststoffen komen vrij bij de verbranding van huishoudelijk afval in een AfvalEnergieCentrale. Door intensieve bewerking (waaronder scheiden en extractief reinigen) in gespecialiseerde installaties resteert een duurzame grondstof voor de grond-, weg- en waterbouw en de betonwarenindustrie. Een bouwstof met FORZ® inside kan het verschil maken bij aanbestedingen.

Duurzamer

De jarenlange ervaring met reiniging en immobilisatie van grond en minerale reststoffen is de basis voor een breed palet aan FORZ®-producten. Volwaardige vervangers van dure en schaars rakende primaire grondstoffen, zoals zand, grind en cement. De inzet van FORZ® heeft dan ook een duurzaam karakter dat aansluit bij de ambities van overheid en bouwsector om onze leefomgeving aantoonbaar te verduurzamen.

Alle reden om fors in te zetten op FORZ®.

De FORZ® productlijn bestaat uit:

Duurzaam inkopen

Door FORZ® te gebruiken in plaats van primair zand, grind en cement, verlagen betonproducenten, aannemers en afnemers van infrastructurele werken hun CO2-footprint. FORZ® stelt u in staat om materiaal voor infrastructurele werken duurzaam in te kopen.

FORZ® Producten